טארט לימון קרמי עם קרום אגוז
מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את ארוחת המצות, גבינת שמנת מפילדלפיה, אגוזי מלך מטעים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט שמנת ליים עם קרום חמאה, טארט אפרסק קרמי עם קרום שקדים מעושן, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אגוזים, ארוחה מצה, 2 כפות. סוכר וחמאה עד מעורבב היטב; לחץ על החלק התחתון ומעלה של מחבת טארט 9 אינץ'.
אופים 15 דקות. או עד שחום קל. מגניב לגמרי.
בינתיים, לנצח ביצים שלמות חלמון ביצה בסיר בינוני עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר עד מעורבב היטב. מערבבים מיץ לימון; לבשל על אש נמוכה 8 דקות. או עד התערובת היא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, ערבוב כל הזמן.
הוסף גבינת שמנת, 2 חתיכות בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת עד גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. למעלה עם פטל רק לפני ההגשה.