קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גיליון קישואים מערבולת שוקולד

עוגת גיליון קישואים מערבולת שוקולד
אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, גבינת שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גיליון קישואים שוקולד, עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), ו עוגת גיליון טקסס זוקיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב, היכו יחד 3 כוסות סוכר עם שמן קנולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד התערובת חלקה; להוסיף 3 ביצים אחד בכל פעם, ולהכות שוב לשלב. לנצח בקישואים ווניל עד בשילוב טוב. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר על ידי רבעים, לסירוגין עם 1/4 כוס חלב חמאה אחרי כל חלק של תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמן קנולהשמן קנולה
קישואיםקישואים
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים את הבלילה במשך 1 דקה על מהירות בינונית גבוהה, ויוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערה, לערבב יחד את גבינת שמנת ו 1/4 כוס סוכר עד משולב היטב, ולאחר מכן לערבב ביצה 1 עד תערובת גבינת שמנת חלקה. כפית של גבינת שמנת פה ושם מעל הבלילה עוגה, ומערבלים את תערובת גבינת שמנת דרך הבלילה עם סכין שולחן כדי לעשות אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
מפזרים את שוקולד חלב ושוקולד צ ' יפס למחצה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
שוקולד חלבשוקולד חלב
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך חלק השוקולד של מרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור

מרכיבים