אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, גבינת שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גיליון קישואים שוקולד, עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), ו עוגת גיליון טקסס זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
אבקת קקאו
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערת ערבוב, היכו יחד 3 כוסות סוכר עם שמן קנולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד התערובת חלקה; להוסיף 3 ביצים אחד בכל פעם, ולהכות שוב לשלב. לנצח בקישואים ווניל עד בשילוב טוב. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר על ידי רבעים, לסירוגין עם 1/4 כוס חלב חמאה אחרי כל חלק של תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שמן קנולה
קישואים
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
3
מערבבים את הבלילה במשך 1 דקה על מהירות בינונית גבוהה, ויוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
בקערה, לערבב יחד את גבינת שמנת ו 1/4 כוס סוכר עד משולב היטב, ולאחר מכן לערבב ביצה 1 עד תערובת גבינת שמנת חלקה. כפית של גבינת שמנת פה ושם מעל הבלילה עוגה, ומערבלים את תערובת גבינת שמנת דרך הבלילה עם סכין שולחן כדי לעשות אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
5
מפזרים את שוקולד חלב ושוקולד צ ' יפס למחצה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקים
שוקולד חלב
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך חלק השוקולד של מרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדף.