טארט מייפל סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארטלי סוכר מייפל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 349 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 214 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות תפוחים מייפל, PHILADELPHIA® Maple-אגוז טארט, ו טארט מייפל - אפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, סוכר, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף מים באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב בצק יוצר כדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד או הידיים ולחץ לתוך כדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. דיסק לעטוף בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סגלגל 16 על ידי 14 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה).
לגזור 8 (4 1/2 אינץ') סיבובים עם חותך ולהתאים כל סיבוב למחבת טארטלט, לחיצה קלה כדי להתאים למחבתות.
מעבירים מחבתות טרטלט לתבנית אפייה ומקררים עד שהבצק מוצק, כ-15 דקות.
קו כל פגז טרטלט עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד הקצוות הם זהב חיוור, 8 עד 10 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד ישבנים זהובים, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין מחבתות על מדף, כ -10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בעוד פגזים מגניב, לטאטא יחד את כל החומרים מילוי למעט אגוזים עד בשילוב היטב. להחזיר פגזי טרטלט מקורר (במחבתות שלהם) לאפיית גיליון ולחלק אגוזים בין פגזים. מצקת מילוי לתוך פגזים, מחלק אותו באופן שווה.
אופים טארטלים עד מילוי מוגדר רק, 15 עד 18 דקות. מגניב מחבתות על המדף, כ 15 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות טארט מחבתות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.