טארט עגבניות יווני
המתכון היווני עגבניות טארט מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, מאפה, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טארט אספרגוס יווני, עוגת יוגורט ברי יוונית, ו מתכון יווני טארט דבש וגבינה (Melopita) .
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. להתאים את המאפה במחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. דקור את התחתית עם הקוצים של מזלג.
אופים רק עד הקרום מתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מוציאים את הקרום מהתנור וממלאים בפלחי העגבניות. פזר את הזיתים והגבינה למעלה.
לטפטף את שמן הזית על הטארט ומפזרים את הקורנית והפלפל.
אופים 25 דקות או עד הקרום הוא זהוב העגבניות רכות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.