טארט קוקוס עם אננס שלוק וקרם מסקרפונה
צריך מתאבנים ראשוניים וצמחוניים ללא גלוטן? טארט קוקוס עם אננס עלום ושמנת מסקרפונה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3816 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 315 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, פלפל ורוד, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: טארט תות עם קרם מסקרפונה, דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה, ו אגסים עלומים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר מסקרפונה.
הוראות
שים קוקוס וחמאה בקערה בינונית ומערבבים עד שהקוקוס לח. מחלקים את התערובת באופן שווה בין מחבתות טארט ולחץ לתוך תחתית וצדדים למעלה כדי ליצור קליפה דקה. שים מחבתות טארט על תבנית אפייה ואופים עד פגזים הם חום זהוב, סיבוב גיליון באמצע, על 15 דקות.
תן מגניב 5 דקות, ולאחר מכן בעדינות להסיר פגזים מחבתות טארט להתקרר באופן מלא על מדף קירור.
בסיר בינוני על חום גבוה, לשלב אננס קצוץ, מיץ אננס, וכוכב אניס. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד אננס רך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אננס לקערה ומקרר, חשוף, עד מגניב, על 10 דקות. בינתיים, להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את הנוזלים שנותרו עד עבה וסירופית מופחת 1/2 כוס, על 2 דקות.
הסר אניס כוכב ולהשליך; סירופ קירור, שנחשף, עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
בקערה בינונית מערבבים יחד מסקרפונה וסירופ אננס. בקערה נפרדת, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים חצי הקרם לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר את זה, ואז בעדינות לקפל בשמנת הנותרים.
מחלקים קרם מילוי שווה בין פגזים טארט, להחליק אותו עם הגב של כף או מרית קיזוז קטן. כפית אננס קצוץ על מילוי שמנת, מחלק באופן שווה.
מפזרים את החלק העליון של כל טארט עם קמצוץ של פלפל ורוד כתוש.