טארט קרם לימון חדש
טארט קרם לימון חדש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאת קקאו, סוכר, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון, עוגת לימון, ו טארט קרם לימון צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החמאה במעבד מזון ומעבדים עד רך וקרם.
מוסיפים את הסוכר והתהליך של הממתקים עד שהם מעורבבים היטב וחלקים.
מוסיפים את ארוחת השקד, תמצית וניל ומלח ומעבדים עד למיזוג טוב.
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד רק מעורבב; לגרד את הקערה לפי הצורך.
מוסיף את הקמח ואת הדופק רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד לכדור; לא overprocess. הבצק יהיה רך מאוד כמו בצק עוגיות.לגרד את הבצק מתוך מעבד המזון ולהפוך לכדור. לשטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במקרר לפחות 4 שעות עד שהוא חזק מספיק כדי להתמודד.כאשר אתה מוכן לאפות את קליפות טארט, לקחת את הבצק מהמקרר – תן לו להתחמם קצת במידת הצורך, אבל לא יותר מדי כי זה יתחיל להתרכך מהר.
מרדדים את הבצק בין שני יריעות של ניילון לעטוף 1/8 " עובי. אם הבצק מקבל רך מדי, מקום בחזרה במקרר כדי להתקשות.
חותכים עיגולים של בצק כדי להתאים לטבעות טארט הרצוי. לחץ על הבצק בזהירות לתוך טבעות טארט מעלה את הצדדים, להיזהר לא למתוח את הבצק או שזה יתכווץ כאשר אפוי.
מניחים את הטבעות למקרר כדי להירגע לפחות 30 דקות. לקצץ את הבצק העודף מהחלק העליון של הטבעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות f תוך קירור קליפות טארט. כאשר אתה מוכן, בשורה את הפגזים עם קלף ולמלא עם שעועית או אורז כדי לשמור על הפגזים מכביד.
אופים פגזים במשך כ 15-18 דקות עד שהם בצבע קל ואת הקליפה מרגישה יבשה למגע.
הסר מהתנור ומניח על מתלה.
הסר את השעועית ואת הקלף מברשת את תחתית הפגזים עם לשטוף ביצה קלה (עשוי ביצה לבן קצת מים).
מערבבים מיץ לימון, סוכר, גרידה וביצים יחד בקערת מתכת גדולה.
מניחים שוקולד לבן חמאת קקאו בקערה גדולה נפרדת.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים ומבשלים לאט מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום ושופכים על שוקולד לבן וחמאת קקאו. מערבבים במרץ עד בשילוב שוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים קרם לימון לתוך מיכל נקי. להכניס למקרר לפחות שעה עד שהוא התקרר באופן מלא ו firemed up.To לסיים את עוגות: כפית כמה קרם לימון לתוך קליפות טארט, מילוי כל הדרך עד למעלה. לנער את עוגות קלות להחליק את השמנת. צ ' יל טארטס במקרר במשך כשעה לפני ההגשה.