עוגיות פצפוצי שוקולד קפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-34 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חתיכות אגוז, ביצה, פולי קפה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. נסו קפה-עוגיות שוקולד צ'אנק, פצפוצי שוקולד-Streusel Coffee Cake, ו פצפוצי שוקולד-עוגת קפה קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את המדפים במרכז התנור.
בקערת ערבוב, לעשות באר במרכז תערובת עוגיות שוקולד צ ' יפס.
מוסיפים את נתחי השוקולד, אגוזי מלך, חמאה רכה, קלואה, אספרסו מיידי, קפה טחון וביצה.
מערבבים היטב כדי לשלב את כל החומרים לתוך בצק העוגיות. סקופ עם כף קטנה או על ידי ערימות כפות ושחרר את הבצק 2 סנטימטרים זה מזה על ungreased, גיליונות עוגיות לא מקל או גיליונות מרופדים בנייר קלף. צ ' יל במשך 5 עד 10 דקות.
אופים את העוגיות בקבוצות, עד להגדיר משחימים קלות אבל לא פריך, 9 עד 11 דקות.
הסר מהתנור ולהשאיר על גיליונות עוגיות במשך כ 5 דקות לפני העברה מתלה חוט להתקרר לפני ההגשה.