טארט שוקולד Waialua עם קרום צובל
טארט שוקולד Waialua עם קרום צובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם פירות יער, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד עם קרום אגוז, טארט שוקולד בייגלה, ו עוגיית צובל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, אבקת סוכר, ביצה לבן בקערה בינונית, ערבוב עד מעורבב היטב.
מערבבים בקמח ואבקת קקאו, תוך ערבוב עד לקבלת בצק רך. הקש בצק למחבת טארט 10 אינץ'. כיסוי וצינה 1 שעה.
קרום קו עם נייר קלף, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
הסר קלף ומשקולות; תן לקרום להתקרר.
חום 1 1/4 כוסות שמנת בסיר כבד על חום בינוני עד חם מאוד.
הסר מהחום, ולהוסיף 12 אונקיות שוקולד, ערבוב עד חלקה. מערבבים ביצים וסוכר, לטאטא עד מעורבב. מסננים כדי להסיר גושים, במידת הצורך.
ממלאים את הקרום בתערובת שוקולד.
אופים ב 300 במשך 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי.
שלב הנותרים 1/4 כוס שמנת הנותרים 4 אונקיות שוקולד בכוס מדידה. מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חלקה.
מורחים על גבי טארט מקורר.
בואו לעמוד 30 דקות או עד שנקבע. פרוסה ומגישה עם רוטב וניל הוואי ופירות יער טריים.