קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלוי צלעות ברוטב יין אדום

צלוי צלעות ברוטב יין אדום
צלוי צלעות עם רוטב יין אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 735 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך מרק בשר בקר, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר עם רוטב יין אדום, רוסטביף מתובל ברוטב יין אדום, ו צלי בקר עם רוטב עגבניות-יין.

הוראות

1
הפוך צלי: שעתיים לפני הבישול, להסיר בשר מהמקרר ולהגדיר על השיש להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
2
מחממים תנור ל-475F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים קמח, חרדל יבש ואבקת בצל וטופחים על צלי. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת בצלאבקת בצל
אבקת חרדלאבקת חרדל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מניחים צלי במחבת צלייה גדולה, צד העצם למטה.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים חתיכת בצל בכל פינה של בשר. בשר צלוי במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולצלות עוד 15 דקות לכל קילו, כ 1 שעה בסך הכל, עד רושמת מדחום בשר135 עבור נדיר בינוני או145 עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר צלי מהתנור לצלחת, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 20 עד 30 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הצלי תעלה על -15° כדי10 כפי שהוא נח. כאשר מוכן לשרת, להעביר ללוח חיתוך לגלף לפרוסות עבות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
הסר בצל וכל אבל 3 כף. של שומן מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מניחים מחבת על 2 מבערים מעל חום בינוני, מפזרים קמח ומבשלים, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
מוסיפים יין ומרק ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים חתיכות משוחות מתחתית המחבת. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי. רוטב העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף כל מיצים שהצטברו על מגש בעוד הבשר נח. מסננים רוטב ומגישים עם צלי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
רוטברוטב
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת