טארט שוקולד משי פטל
מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, קצפת, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט משי צרפתי, עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו בראוניז פטל ממשי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. במחבת 9 או 10 אינץ 'springform, לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ' למעלה בצד.
אופים 7 עד 9 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, שבבי שוקולד חום ו 1/2 כוס של שמנת הקצפה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. מערבבים וניל. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת על מהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בתערובת שוקולד עד שמנת. תניח בצד.
בקערה גדולה נוספת עם מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1 1/2 כוסות הקצפת שמנת במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד מעורבב. מקפלים הנותרים קצפת. כפית לתוך קרום אפוי מקורר. להכניס למקרר עד סט, כ 4 שעות.
כדי לשרת, לארגן פטל סביב קצה של טארט. בקערה קטנה למיקרוגל, ריבת מיקרוגל על 1 עד 2 דקות גבוהה, ערבוב כל 30 שניות, עד מותך; מברשת קלות על פטל.
חתוך את הטארט לחתיכות. לאחסן במקרר.