קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שמנת אשכולית ורודה

טארט שמנת אשכולית ורודה
עוגת אשכוליות ורודה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת ופינות אשכוליות, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים, ו פאי אשכוליות ורוד.

הוראות

1
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח וחמאה. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד פירורים בסדר טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד הבצק מחזיק יחד. לטפוח לכדור, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 9-10 אינץ ' עם שפה נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים בתנור 325 עד הקרום הוא זהב חיוור, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו מגניב.
5
בינתיים, בקערה, להקציף יחד הנותרים 3 ביצים, קליפת אשכולית ומיץ, סוכר, ואת 2/3 כוס הקצפת שמנת. הגדר קרום אפוי על מתלה תנור בזהירות לשפוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים בתנור 350 עד מילוי jiggles רק מעט במרכז כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות טארט הוא זהב בקצוות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לטארט להתקרר על מדף לפחות 45 דקות.
8
מגישים מעט חם או צונן, עם קצפת ממותקת וקטעי אשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית