קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

טארט תפוזים, סגנון קאפרי: Torta d'Arancia di Capri

טארט תפוזים, סגנון קאפרי: Torta d'Arancia di Capri
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו טארט תפוזים, בסגנון קאפרי: טורטה ד'ארנסיה די קאפרי. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 12 ומחירו 88 סנט למנה. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם גרידת תפוז, מיץ תפוזים, ליקר תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-25 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13%. הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה קאפרי עוף, עוגת קאפרי שוקולד, ותגיד כן לקאפרי סאן וצ'יפס קרמל תפוחים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים בקערה קטנה את הביצה, החלמון, הליקר וסוכר הקונדיטורים ומערבבים את התערובת לתערובת הקמח בעזרת מזלג עד שהיא מתאחדת. הופכים את התערובת על קרש מקומח ומעבדים בעדינות את התערובת עד שנוצר בצק. מהדקים את הבצק לצורת דיסק בקוטר של כ-6 ס"מ, עוטפים היטב בניילון נצמד ומקפיאים ל-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מקרטון)(מקרטון)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוציאים מהמקפיא ומגלגלים במהירות את הבצק כך שימלא תבנית טארט משומנת בחמאה בגודל 12 עד 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מניחים את הבצק בתבנית, קוטמים את השוליים, עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את המאפה מהמקרר ודוקרים את כולו במזלג.
7
אופים במשך 10 דקות, מנמיכים את החום ל-375 מעלות F וממשיכים לאפות עוד 10 עד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. שימוש בחרוזי אפייה יעזור להגדיר את הקליפה ולמנוע הצטמקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להכנת המילוי, מערבבים בקערה בינונית את מיץ התפוזים, הקליפה, הסוכר והמסקרפונה ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם וממשיכים לטרוף. לאחר הוספת כל הביצים, טורפים פנימה את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
יוצקים את המילוי לתוך קליפת הבצק המצונן ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 40 עד 50 דקות, עד שהקרם מתייצב. מניחים להתקרר לאבק בסוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.