קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

טארט תפוזים, סגנון קאפרי: Torta d'Arancia di Capri

טארט תפוזים, סגנון קאפרי: Torta d'Arancia di Capri
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו טארט תפוזים, בסגנון קאפרי: טורטה ד'ארנסיה די קאפרי. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 12 ומחירו 88 סנט למנה. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם גרידת תפוז, מיץ תפוזים, ליקר תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-25 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13%. הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה קאפרי עוף, עוגת קאפרי שוקולד, ותגיד כן לקאפרי סאן וצ'יפס קרמל תפוחים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים בקערה קטנה את הביצה, החלמון, הליקר וסוכר הקונדיטורים ומערבבים את התערובת לתערובת הקמח בעזרת מזלג עד שהיא מתאחדת. הופכים את התערובת על קרש מקומח ומעבדים בעדינות את התערובת עד שנוצר בצק. מהדקים את הבצק לצורת דיסק בקוטר של כ-6 ס"מ, עוטפים היטב בניילון נצמד ומקפיאים ל-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוציאים מהמקפיא ומגלגלים במהירות את הבצק כך שימלא תבנית טארט משומנת בחמאה בגודל 12 עד 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מניחים את הבצק בתבנית, קוטמים את השוליים, עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את המאפה מהמקרר ודוקרים את כולו במזלג.
7
אופים במשך 10 דקות, מנמיכים את החום ל-375 מעלות F וממשיכים לאפות עוד 10 עד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. שימוש בחרוזי אפייה יעזור להגדיר את הקליפה ולמנוע הצטמקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להכנת המילוי, מערבבים בקערה בינונית את מיץ התפוזים, הקליפה, הסוכר והמסקרפונה ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם וממשיכים לטרוף. לאחר הוספת כל הביצים, טורפים פנימה את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
יוצקים את המילוי לתוך קליפת הבצק המצונן ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 40 עד 50 דקות, עד שהקרם מתייצב. מניחים להתקרר לאבק בסוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.