טארט תפוחים ג'ינג'ר ספייס
טארט תפוחי ג'ינג'ר ספייס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.46 למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. טארט צ'דר תפוחים ועוגיות תבלינים, פאי שטרויזל חמוציות-תפוחים-ג'ינג'ר-תבלין, וטארט פרנג'יפנה משוקולד תפוח-דובדבן-לבן עם סורבה תפוחים ירוקים ולפתן ברנדי דובדבנים-תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
תנו לקליפות הפשטידה לעמוד בטמפרטורת החדר לפי הוראות האריזה. פורסים את אחד מקליפות הפאי. על משטח מקומח קלות, מרדדים קרום לעיגול בגודל 13 עד 14 אינץ'.
העבירו את בצק הפשטידה לתבנית טארט עגולה בגודל 10x2 אינץ' עם תחתית נשלפת או לצלחת פאי בגודל 10 אינץ'. חותכים את הקרום לקצה התבנית. לְהַפְרִישׁ.
פתחו את שארית הפאי. בעזרת חותכן כוכבים בגודל 2 עד 3 אינץ' או חותכן רצוי אחר, צור 5 עד 6 גזרות במאפה. מניחים את המאפה והחתכים בצד.
בסיר גדול מחממים את מלית פאי תפוחים של LUCKY LEAF, חמאה, 1 כף ג'ינג'ר מגובש, וניל, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט וג'ינג'ר טרי על אש בינונית עד שהחמאה נמסה, תוך ערבוב עדין לעתים קרובות.
יוצקים את מילוי פאי תפוחים של LUCKY LEAF לתבנית טארט מרופדת במאפה.
מניחים את המאפה עם החתכים על גבי המילוי. חותכים את המאפה עד לקצה תבנית הטארט ומהדקים בעדינות את המאפה העליון אל המאפה התחתון כדי לאטום. אם משתמשים בצלחת פאי, מקפלים את הבצק העליון מתחת לבצק התחתון וצובטים כדי לאטום; קצה כיווץ כרצונך.
מניחים חתיכות כוכבים על גבי המאפה, ומשאירים את רוב הפתחים בקרום חשופים. מצפים קלות את המאפה בספריי בישול טפלון. בקערה קטנה מערבבים סוכר ו-1/4 כפית קינמון; מפזרים מעל המאפה.
מניחים את הטארט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
כדי למנוע השחמה יתרה, מכסים את קצה הטארט או הפאי בנייר כסף.
אופים כ-10 דקות נוספות או עד שהמאפה מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת כשעה.
מסירים את דפנות תבנית הטארט.
מגישים חם. אם רוצים, מעלים תוספת מוקצפת וג'ינג'ר מגובש נוסף.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!