המתכון רביולי בס ים מאיסקיה: רביולי הכל ' אישיטאן מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא חלב ופסקאטריאן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, שיני שום, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רביולי ים מאיסקיה - - - רביולי הכל ' אישיטנה, ארנב בסגנון איסקיה: קוניגליו כל ' אישיטנה, ו פולו אל ' אישיטנה (עוף בסגנון איסקיה).
הוראות
1
1 כוס רוטב עגבניות בסיסי, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
2
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב בהיר, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את נתחי הדג ומקפיצים תוך ערבוב מתמיד 8 עד 9 דקות עד שהדג פשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דגים
5
מוציאים דגים לקערת ערבוב ומניחים להתקרר. לקערת הערבוב, מוסיפים את מיורן, פירה, ו 4 כפות שמן ומערבבים לערבב היטב, להיות בטוח לשבור את כל הדגים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרז ' ורם
תפוח אדמה
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
להכנת הפסטה, הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים והשמן. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פסטה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה, תוך שמירה על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
8
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו ושאריות חתיכות קרום. מחק את החלקים האלה. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש אותו עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
9
מרדדים פסטה למצב הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה ומניחים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
10
אם יש לכם מערוך חיתוך רביולי, כיסו את שכבת הפסטה בשכבה בעובי 1/4 אינץ'מתערובת הבס.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
רביולי
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מערוך
11
הניחו דף פסטה שווה ולחצו קלות עם הידיים. מגלגלים בזהירות את 2 הסדינים יחד עם הגליל ליצירת הרביולי. בעזרת חותך מאפה חותכים את הרביולי זה מזה על ידי ריצה בין הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
12
אם אין לך רביולי חיתוך מתגלגל, ואז לחתוך גיליון אחד של פסטה בכל פעם לתוך מלבנים 2 אינץ 'על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מערוך
13
מניחים כפית מתערובת הדגים במרכז כל מלבן ומקפלים את הפסטה כלפי מטה כמו פיסת נייר מחברת ואוטמים ליצירת ריבוע בגודל 1 אינץ'. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
דגים
14
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 3 כפות מלח. זרוק את הרביולי פנימה ובשל 6 עד 7 דקות, עד שהוא רך ומבושל לחלוטין. בינתיים, בתבנית מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו רוטב עגבניות, 2 כפות שמן ועלי מיורן שנותרו, והניחו על אש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מרז ' ורם
רביולי
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מסננים את הרביולי, שומרים מי בישול, ומוסיפים רביולי למחבת עם רוטב עגבניות. זורקים את הפסטה כדי להלביש אותה ברוטב, התאימו את לחות הרוטב במי פסטה, במידת הצורך, והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מים
רביולי
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
18
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
19
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סיבס. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.