מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים, נשברים עם כף עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים סלסה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מערבבים בחלב התאדה, גירוד תחתית המחבת כדי לשחרר כל מחבב, ולהביא לרתיחה. הפחת את החום לנמוך והוסף בגבינה. מערבבים כל הזמן עד גבינה מותכת חלקה. מערבבים שמנת חמוצה, כוסברה, גרידת ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
רוטב טבילה ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Santa Margherita Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.