קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

טבעות בצל

טבעות בצל
טבעות בצל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 503 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בירה, שמן קנולן, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טבעות בצל מלכת חלב-טבעות בצל טריות כל יום, כיצד לסובב בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים את הבירה לקערה בינונית ומערבבים פנימה את הוודקה. לאט לאט לטאטא 1 כפית פפריקה 1 כוס קמח. הבלילה צריכה להיות סמיכה למדי (לציפוי טבעות הבצל לפני הטיגון) אך גם קלה לערבוב. מניחים בצד במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אוספים את טבעות הבצל בקערה בינונית ומשתמשים במסננת קטנה כדי לפזר עליה 2 כפות פפריקה שנותרו. לזרוק למזג.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הכינו תבנית עם מגבת מטבח לניקוז טבעות הבצל כשהן יוצאות מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה ואת טמפרטורת השמן, הניחו טבעת בצל על כף מחוררת והטביעו אותה לחלוטין בבלילה. זה צריך מעיל את חתיכת קלות. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דקה מדי, מנפים ומקציפים עוד מעט קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
טובלים את טבעת הבצל בבלילה, מסננים את עודפי הבלילה ומשתמשים בכף מחוררת או בזוג מלקחי מטבח כדי להוריד את טבעת הבצל לשמן. הוא אמור לבעבע מעט והבצל צריך לעלות בהדרגה למעלה. מטגנים עד חום בהיר, 2 עד 3 דקות, ומעבירים אותם למגבת המטבח. מטגנים את הבצל בקבוצות קטנות. מתבלים במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות