טבעות בצל
טבעות בצל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 503 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בירה, שמן קנולן, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טבעות בצל מלכת חלב-טבעות בצל טריות כל יום, כיצד לסובב בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
יוצקים את הבירה לקערה בינונית ומערבבים פנימה את הוודקה. לאט לאט לטאטא 1 כפית פפריקה 1 כוס קמח. הבלילה צריכה להיות סמיכה למדי (לציפוי טבעות הבצל לפני הטיגון) אך גם קלה לערבוב. מניחים בצד במקום חמים.
אוספים את טבעות הבצל בקערה בינונית ומשתמשים במסננת קטנה כדי לפזר עליה 2 כפות פפריקה שנותרו. לזרוק למזג.
הכינו תבנית עם מגבת מטבח לניקוז טבעות הבצל כשהן יוצאות מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה ואת טמפרטורת השמן, הניחו טבעת בצל על כף מחוררת והטביעו אותה לחלוטין בבלילה. זה צריך מעיל את חתיכת קלות. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דקה מדי, מנפים ומקציפים עוד מעט קמח.
טובלים את טבעת הבצל בבלילה, מסננים את עודפי הבלילה ומשתמשים בכף מחוררת או בזוג מלקחי מטבח כדי להוריד את טבעת הבצל לשמן. הוא אמור לבעבע מעט והבצל צריך לעלות בהדרגה למעלה. מטגנים עד חום בהיר, 2 עד 3 דקות, ומעבירים אותם למגבת המטבח. מטגנים את הבצל בקבוצות קטנות. מתבלים במלח ומגישים מיד.