טבעות בצל מוכות בבירה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טבעות בצל מוכות בבירה, טבעות בצל מוכות בבירה, ו טבעות בצל מוכות בירה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבצל לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ומופרדים לטבעות. השתמש 16 של הטבעות הגדולות; להזמין בצל שנותר לשימוש נוסף. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח, פפריקה ופלפל בקערה בינונית. מערבבים בירה לבן ביצה (הבלילה תהיה עבה).
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. לטבול 5 טבעות בצל בבלילה, לתת לטפטף עודף מעל.
מוסיפים טבעות בצל למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מניחים את טבעות הבצל על מחבת ג ' לי רול. חזור על הליך של טבילת טבעות בצל בבלילה ובישול בשמן שנותר, המסתיים 6 טבעות. מעיל את טבעות הבצל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד פריך.