טג'ין דגים עם לימון ועגבניות משומרים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים, לימון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, עוף טגין עם זיתים ירוקים ולימון משומר, ו עוף טג'ין עם זיתים ירוקים ולימון משומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים לימון, 1 כף מים, 1/2 כפית שמן, וסוכר; לבשל 3 דקות או עד המים מתאדים ותערובת רק מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.