קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

טומטיו-פובלנו גוואקמולי

טומטיו-פובלנו גוואקמולי
גואקמולי טומאטילו-פובלנו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו ממרח אבוקדו צלוי של Poblano & Tomatillo, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), ו Tomatillo קלוי-סלסה Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
2
שים את poblano על תבנית אפייה לצלות קרוב ככל האפשר למקור החום, הופך פעם אחת, עד חרוך בכל רחבי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את poblano לקערה קטנה, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לשפשף את העור של צ ' ילה עם מגבת נייר להשליך את גזע וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את poblano לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את כל אבל 1 כף לקערה בינונית.
6
בתבנית אפיית מתכת, לצלות את טומטילו, פונה פעם אחת, עד משחימים קלות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את tomatillos למעבד מזון פירה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את מחית tomatillo כדי poblano לקוביות יחד עם בצל, שום, כוסברה קצוצה, מיץ ליים וחצי אבוקדו; מחית היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את שאר אבוקדו מחית קלות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
להעביר את הגואקמולי לקערה הגשה העליון עם שמורה 1 כף של poblano חתוך ועלים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים מיד עם צ ' יפס טורטייה אפוי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.