טונה בגריל מזוגגת עם רגאוט פלפל מתוק
אם יש לכם עלי אורגנו, חמאה, עגבניות מיובשות מלאות בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: תפוח אדמה מתוק בגריל ופלפל בל לזרוק, סלט תפוח טונה כריך פלפל, ו כריכי עוף עם זיגוג בלסמי ופלפל.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את מיץ אננס ודבש ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מופחת 1/2 כוס, על 25 דקות.
צולים את הפלפלים האדומים והצהובים ישירות מעל להבת גז או מתחת לגריל, מסתובבים, עד חרוכים בכל רחבי.
להעביר לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 10 דקות. מקלפים את הפלפלים וזורקים את הגבעולים והזרעים.
חותכים את הפלפלים לקוביות 1/2 אינץ ולשים אותם במחבת גדולה.
מוסיפים את מיצי הפלפל השמורים ואת העגבניות האדומות והצהובות ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים את סטייק הטונה במלח ופלפל. גריל סטייקים טונה מעל אש חמה או מעל חום גבוה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג אננס ודבש; הטונה צריך להיות חרוך יפה בצד החיצוני בינוני נדיר בתוך.
הסר מהחום ומערבולת בחמאה עד מעורבב. מניחים סטייק טונה על כל צלחת ומכניסים את הסמרטוט לצד.
מקשטים עם אורגנו ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.