קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

טונה בגריל עם חמאת אנשובי לימון

טונה בגריל עם חמאת אנשובי לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה בגריל עם חמאת אנשובי לימון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 379 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סטייקים לטונה, ממרח אנשובי, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב, סטייק טונה בגריל עם חמאת לימון ופלפל, ו ירקות בגריל כריכי חמאה אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בקערה קטנה, לשלב את החמאה, ממרח אנשובי, מיץ לימון, פטרוזיליה, קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעיל הטונה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
3
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים את הטונה במשך 4 דקות. הפעל ומבשל עד שנעשה לטעם שלך, 3 עד 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר. מעל הדג החם עם החמאה בטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
חלופות דגים: חמאת אנשובי לימון יהיה גם טוב מאוד עם הליבוט בגריל, דג חרב, או סטייקים סלמון.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
דג חרבדג חרב
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הליבוטהליבוט
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
וריאציה: טונה בגריל עם חמאת ריחן מיובשת-עגבניות
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
מערבבים 1 כף בזיליקום טרי קצוץ, 3 קצוץ שמן ארוז או מחדש עגבניות מיובשות, וקמצוץ כל אחד מלח ופלפל לתוך 4 כפות חמאה בטמפרטורת החדר. השתמש בתערובת זו במקום חמאת אנשובי לימון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
7
המלצת יין: הטריק כאן הוא למצוא יין עם מספיק גוף ללכת עם טונה אבל הרבה חומציות לעמוד בחמאת אנשובי לימון טעים. נסה סוביניון בלאן מניו זילנד או מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה