כריכי טונה עם מיונז חזרת עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טונה מוצקה, חזרת, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מיונז חזרת, מיונז חזרת (טבעוני), ו מיונז חמוציות-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 4 כפות מיונז, טונה, סלרי, בצל ירוק, פטרוזיליה וחומץ בקערה גדולה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיונז
בצל ירוק
פטרוזיליה
חומץ
סלרי
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב את הנותרים 2 כפות מיונז עם חרדל חזרת בקערה קטנה; להפיץ על פרוסות הלחם ולסדר על תבנית אפייה. תלולית תערובת הטונה על גבי וללטף אותו לשכבה אפילו. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה 1, קורע אותו לפי הצורך כדי לכסות את תערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
מיונז
חרדל
גבינה
מורחים
לחם
טונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
מתבלים את פרוסות העגבניות עם מלח; מניחים 2 פרוסות על גבי כל כריך, ואז מעל כל אחד עם פרוסת גבינה אחרת.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.