קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

טונה מומסת עם מיונז חזרת

טונה מומסת עם מיונז חזרת
כריכי טונה עם מיונז חזרת עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טונה מוצקה, חזרת, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מיונז חזרת, מיונז חזרת (טבעוני), ו מיונז חמוציות-חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב 4 כפות מיונז, טונה, סלרי, בצל ירוק, פטרוזיליה וחומץ בקערה גדולה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
סלריסלרי
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב את הנותרים 2 כפות מיונז עם חרדל חזרת בקערה קטנה; להפיץ על פרוסות הלחם ולסדר על תבנית אפייה. תלולית תערובת הטונה על גבי וללטף אותו לשכבה אפילו. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה 1, קורע אותו לפי הצורך כדי לכסות את תערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מיונזמיונז
חרדלחרדל
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מתבלים את פרוסות העגבניות עם מלח; מניחים 2 פרוסות על גבי כל כריך, ואז מעל כל אחד עם פרוסת גבינה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
גבינהגבינה
מלחמלח
5
אופים עד שהגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם חמוצים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמירחמוצים שמיר

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.