טונה פאן Bagnat הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שן שום, טונה איכותית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאן באניה, פאן באניה עם צנון וטונה, ו כריך הטונה של רייצ'ל. (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בזיליקום ושמן; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
חותכים לחם בחצי אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, עוזב קליפה עבה 1 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר. לשפשף הצדדים לחתוך של שן שום מעל הצדדים לחתוך של לחם; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
לטפטף תערובת בזיליקום באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם. תערובת טונה כפית על החלק התחתון של בגט. מסדרים פרוסות עגבניות על תערובת טונה. כיסוי עם חצי העליון של באגט. לעטוף באגט מלא בניילון נצמד, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.