טונה פאן באניה
טונה פאן Bagnat הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שן שום, טונה איכותית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאן באניה, פאן באניה עם צנון וטונה, ו כריך הטונה של רייצ'ל. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית.
מערבבים בזיליקום ושמן; מערבבים עם מקצף.
חותכים לחם בחצי אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, עוזב קליפה עבה 1 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר. לשפשף הצדדים לחתוך של שן שום מעל הצדדים לחתוך של לחם; להשליך שום.
לטפטף תערובת בזיליקום באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם. תערובת טונה כפית על החלק התחתון של בגט. מסדרים פרוסות עגבניות על תערובת טונה. כיסוי עם חצי העליון של באגט. לעטוף באגט מלא בניילון נצמד, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
לחתוך באגט מלא לתוך 4 (3 אינץ') חלקים שווים.