תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרנץ 'טוסט-wiches עם צ' אטני חם לבשל מהיר. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר חדה בורמונט, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: טוסט צרפתי עם אגס Chutney ו Mascarpone, מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא, ו מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח.
הוראות
1
שים את כל החומרים לצ ' אטני שלך בסיר בינוני ולהביא נוזל לרתיחה. להפחית את החום קצת ולתת chutney לבשל למטה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר gingerroot לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
התחל להרכיב קו הרכבה המוביל למחבת שלך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים ערימה של לחם ליד צלחת רדודה או פח עוגה חד פעמי המכיל את הביצים, מוכה עם חלב, סוכר, אגוז מוסקט. נסטלה חתיכת חמאה קרה במגבת נייר מקופלת ולשמור על היד כדי לנגב ולשמן המחבת שלך. ערימת תפוחים, גבינה ותרנגול הודו על קרש החיתוך כדי לסיים את פס הייצור שלך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים מחבת nonstick או מחבת גדולה על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להכין כריכים, מחבת מעיל עם חמאה, לטבול 4 חתיכות של לחם משני הצדדים בביצה, ומניח במחבת. מבשלים 2 דקות ולהפוך 2 פרוסות מעל. למעלה 2 פרוסות פנה עם שכבות דקות של גבינה, תפוח, טורקיה ועוד פרוסת גבינה. למעלה כריך מילוי עם 2 פרוסות אחרות של לחם, שמירה על הצד לא מבושל למעלה; אתה פשוט מחליק חתיכות אלה מעל מחבת לחלק העליון של כריך. עכשיו תהפוך את כל הכריך כדי לבשל את הצד השני של הכריך. בעדינות ללחוץ על הכריך כפי שהוא גריל ברגע האחרון או שתיים. חזור על התהליך עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים כריכים באלכסון ומגישים עם נוריות קטנות או ramekins של chutney פירות חמים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו