טוסט צרפתי אפוי קינמון
אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טוסט צרפתי אפוי קינמון, טוסט קינמון אפוי, ו טוסט קינמון אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9-by-13 אינץ תבנית אפייה
עבור טוסט צרפתי: משמנים את תבנית האפייה עם חמאה. לקרוע את הלחם לחתיכות, או לחתוך לקוביות, ולהפיץ באופן שווה במחבת. לפצח את הביצים בקערה גדולה.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, סוכר מגורען, סוכר חום ווניל.
יוצקים באופן שווה על הלחם. לכסות את המחבת בחוזקה ולאחסן במקרר עד הצורך (לילה רצוי).
מערבבים את הקמח, סוכר חום, קינמון, מלח וכמה אגוז מוסקט בקערה נפרדת. מערבבים יחד באמצעות מזלג.
מוסיפים את החמאה עם חותך מאפה, ומערבבים את כל זה יחד עד התערובת דומה חלוקי נחל עדינים. אחסן בשקית ניילון ניתנת לאיטום במקרר.
כאשר אתה מוכן לאפות את התבשיל, לחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
הסר את התבשיל מהמקרר ומפזר את הציפוי מעל.
אופים במשך 45 דקות עבור רך, יותר לחם פודינג מרקם או עבור 1 שעה או יותר עבור מוצק, מרקם קריר.
הוציאו מנות בודדות. למעלה עם חמאה טפטוף עם סירופ פנקייק חם ומפזרים אוכמניות.