טוסטים בצל מקורמל
טוסטים בצל מקורמל דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון פסקטרי זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל כשר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 25%. נסו טוסטים של בצל מקורמל וחמוציות, בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים של גבינה כחולה, ו טוסטים בצל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, האנשובי הקצוץ, הטימין, המלח והפלפל ומבשלים עד שהבצל מתוק וחום זהוב, כ -20 דקות.
בינתיים, מחזיקים את הסכין במקביל לקרש החיתוך, מגלחים את החלק העליון והתחתון המעוגל של הבגט בעזרת סכין משוננת כך שהיא תשכב שטוחה. ואז חותכים את הבגט לשניים לאורכו ליצירת 2 פרוסות לחם ארוכות.
מברישים את שני צידי כל אחד עם 4 כפות החמאה הנותרות.
כשהבצל מבושל שמים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומורחים עם הבצל.
מקשטים בזיתים ומזלפים שמן זית.
מכניסים לתנור ואופים עד שהלחם פריך, בערך 15 דקות. מקלחת עם פרמיגיאנו.
חותכים לחתיכות ומגישים חם.
מגישים את טוסטים בצל לצד מבחר של בשרים איטלקיים.