קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות51
מגזין

חזיר בגריל קובני (לכון אסאדו)

חזיר בגריל קובני (לכון אסאדו)
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר בגריל קובני (Lechon Asado) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר צלוי קובני (Lechon Asado), Lechón Asado (חזיר צלוי בסגנון קובני), ו Mojo במרינדה חזיר Cubano (Lechon Asado) מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את המרינדה
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בקערה ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להשרות את החזיר
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
אם באמצעות מזרק טעם (ראה הערות בישול), מסננים חצי המרינדה לתוך קערה, הוספת שום מתוח החוצה לחצי השני של המרינדה. השתמש במזרק לקחת כמה מרינדה מתוח, לנקב את החזיר עם קצה המחט, ולהזריק אותו לתוך הבשר. האם זה בכל רחבי הבשר עד המרינדה המתוחה כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אם אתה לא משתמש מזרק טעם, להשתמש בסכין ארוכה, דקה כדי ליצור חתכים עמוקים על כל הבשר ושופכים את המרינדה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים את חזיר במרינדה בקערה עמוקה או מיכל. בנדיבות העונה מחוץ חזיר עם מלח לשפוך את המרינדה הנותרים על כל זה, להפיץ את טבעות בצל על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מרתיחים את המרינדה עבור basting
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
9
הסר את החזיר מן המרינדה ומניח אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
להעביר את המרינדה לסיר, להוסיף את הבצל, ולהביא לרתיחה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
12
מניחים את המרינדה מבושלת בצל בבלנדר פירה עד חלקה. המרינדה מוכנה כעת לשימוש כנוזל צוף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
גריל החזיר
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
לפני חימום הגריל שלך, להסיר את החזיר מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
מחממים את הגריל עד 288° וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת הטמפרטורה עד 300 ° F. שמן הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן צמחי שנערך עם זוג ארוך של מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
אם החתך שלך יש את העור עדיין מחובר, להתחיל את תהליך הבישול עם צד העור למעלה (הרחק מהחום הישיר).
17
גריל הבשר שלך על 2 1/2 שעות בסך הכל. הפוך את הבשר פעם אחת כאשר אתה רבע דרך עם זמן הבישול, שוב כאשר אתה באמצע הדרך, ופעם נוספת כאשר שלושה רבעים של זמן הבישול חלף. החזיר מוכן כאשר הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 66° על הגריל (הוא ימשיך לבשל כאשר הוא מחוץ לחום, העלאת הטמפרטורה הפנימית כדי160 הרצוי).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
18
הערות בישול
19
מרכיבים
20
תפוז סביליה אורנג ' סה סביליה הוא תפוז מריר שלעיתים מתייחסים אליו כאל תפוז חמוץ. עורו העבה צהוב חיוור ובשרו מכיל זרעים רבים. בשל טעמו החמוץ מאוד, זה לא תפוז אכילה. במקרה שאתה לא יכול למצוא תפוזים סביליה, תחליף יחס 2:1 של מיץ ליים ומיץ תפוזים רגיל.טכניקות
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
21
מזרק טעם חזיר בסגנון קובני הוא מתובל היטב הן בפנים והן בחוץ. מזרק טעם, כלי מטבח הדומה מחט ומזרק, משמש כדי להשרות את הבשר הפנימי של חתכים עבים של חזיר. אם אין לך אחד, פשוט לעשות חתכים עמוקים עם סכין דק על כל הבשר ושופכים את המרינדה מעל לתוך החתכים. הזרקת הבשר כדי למנוע את השום מלהיתקע בקצה המזרק, זן מחצית המרינדה ולהשתמש כי במזרק. כאשר אתה מזריק את המרינדה לתוך החזיר, תראה בליטה להופיע קרוב לאתר של הזריקה. זו המרינדה שמתיישבת בבשר. כאשר בשר החזיר מבושל, אתה יכול לראות כיסים של בשר כהה באזורים שבהם המרינדה הוזרקה; זה נורמלי.הקפאת מיץ הדר כי אני משתמש כל כך הרבה מיץ הדר בבישול שלי להתעקש על שימוש רק מיץ מפירות טריים, אני תמיד להקפיא מיץ שאריות ממתכונים או מפירות כי הוא רק עומד ללכת רע לשימוש עתידי. אם הניח במיכל אטום, מיץ הדר ישמור במשך כמה חודשים. כל שעליך לעשות הוא להפשיר בטמפרטורת החדר לפני השימוש.הכנה מראש את המרינדה ניתן לעשות יום מראש. כל החתכים ניתן להשאיר marinating במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
Adapted from Latin Telling by Lourdes Castro, 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט