חזיר בגריל קובני (לכון אסאדו)
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר בגריל קובני (Lechon Asado) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר צלוי קובני (Lechon Asado), Lechón Asado (חזיר צלוי בסגנון קובני), ו Mojo במרינדה חזיר Cubano (Lechon Asado) מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים המרינדה בקערה ולתת לשבת במשך 10 דקות.
אם באמצעות מזרק טעם (ראה הערות בישול), מסננים חצי המרינדה לתוך קערה, הוספת שום מתוח החוצה לחצי השני של המרינדה. השתמש במזרק לקחת כמה מרינדה מתוח, לנקב את החזיר עם קצה המחט, ולהזריק אותו לתוך הבשר. האם זה בכל רחבי הבשר עד המרינדה המתוחה כבר בשימוש.
אם אתה לא משתמש מזרק טעם, להשתמש בסכין ארוכה, דקה כדי ליצור חתכים עמוקים על כל הבשר ושופכים את המרינדה על החזיר.
מניחים את חזיר במרינדה בקערה עמוקה או מיכל. בנדיבות העונה מחוץ חזיר עם מלח לשפוך את המרינדה הנותרים על כל זה, להפיץ את טבעות בצל על כל החלק העליון.
מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
מרתיחים את המרינדה עבור basting
הסר את החזיר מן המרינדה ומניח אותו על מגש.
להעביר את המרינדה לסיר, להוסיף את הבצל, ולהביא לרתיחה במשך 2 דקות.
מניחים את המרינדה מבושלת בצל בבלנדר פירה עד חלקה. המרינדה מוכנה כעת לשימוש כנוזל צוף.
לפני חימום הגריל שלך, להסיר את החזיר מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר.
מחממים את הגריל עד 288° וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת הטמפרטורה עד 300 ° F. שמן הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן צמחי שנערך עם זוג ארוך של מלקחיים.
אם החתך שלך יש את העור עדיין מחובר, להתחיל את תהליך הבישול עם צד העור למעלה (הרחק מהחום הישיר).
גריל הבשר שלך על 2 1/2 שעות בסך הכל. הפוך את הבשר פעם אחת כאשר אתה רבע דרך עם זמן הבישול, שוב כאשר אתה באמצע הדרך, ופעם נוספת כאשר שלושה רבעים של זמן הבישול חלף. החזיר מוכן כאשר הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 66° על הגריל (הוא ימשיך לבשל כאשר הוא מחוץ לחום, העלאת הטמפרטורה הפנימית כדי160 הרצוי).
תפוז סביליה אורנג ' סה סביליה הוא תפוז מריר שלעיתים מתייחסים אליו כאל תפוז חמוץ. עורו העבה צהוב חיוור ובשרו מכיל זרעים רבים. בשל טעמו החמוץ מאוד, זה לא תפוז אכילה. במקרה שאתה לא יכול למצוא תפוזים סביליה, תחליף יחס 2:1 של מיץ ליים ומיץ תפוזים רגיל.טכניקות
מזרק טעם חזיר בסגנון קובני הוא מתובל היטב הן בפנים והן בחוץ. מזרק טעם, כלי מטבח הדומה מחט ומזרק, משמש כדי להשרות את הבשר הפנימי של חתכים עבים של חזיר. אם אין לך אחד, פשוט לעשות חתכים עמוקים עם סכין דק על כל הבשר ושופכים את המרינדה מעל לתוך החתכים. הזרקת הבשר כדי למנוע את השום מלהיתקע בקצה המזרק, זן מחצית המרינדה ולהשתמש כי במזרק. כאשר אתה מזריק את המרינדה לתוך החזיר, תראה בליטה להופיע קרוב לאתר של הזריקה. זו המרינדה שמתיישבת בבשר. כאשר בשר החזיר מבושל, אתה יכול לראות כיסים של בשר כהה באזורים שבהם המרינדה הוזרקה; זה נורמלי.הקפאת מיץ הדר כי אני משתמש כל כך הרבה מיץ הדר בבישול שלי להתעקש על שימוש רק מיץ מפירות טריים, אני תמיד להקפיא מיץ שאריות ממתכונים או מפירות כי הוא רק עומד ללכת רע לשימוש עתידי. אם הניח במיכל אטום, מיץ הדר ישמור במשך כמה חודשים. כל שעליך לעשות הוא להפשיר בטמפרטורת החדר לפני השימוש.הכנה מראש את המרינדה ניתן לעשות יום מראש. כל החתכים ניתן להשאיר marinating במשך 24 שעות.
Adapted from Latin Telling by Lourdes Castro, 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com