קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו

טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו
טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם אננס במיץ עצמו, חומץ סיידר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזיר מבושל לאט עם רוטב אננס, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו ברביקיו חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מהמקפיא ולאפשר להפשיר במקרר או להשתמש בשיטת הפשרה מהירה (מיקרוגל או אמבט מים חמים). כאשר טופו מופשר לחלוטין, לחתוך כל בלוק לחצאים אופקית לחתוך כל חצי שוב אנכית. קח כל פיסת טופו בין הידיים שלך ולחץ בעדינות על כיור כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
3
מטגנים את הבצל במחבת שאינה מקל (או על ההגדרה בראונינג, אם הסיר החרס שלך יש אחד) עד שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. לגרד את הבצל / שום לתוך בלנדר ולהוסיף את כל המרכיבים הנותרים למעט טופו ומלח. להתמזג במהירות גבוהה עד הרוטב הוא עקביות אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים את הטופו לתוך סיר איטי (מרוסס עם תרסיס שאינו מקל או שמן קנולה, במידת הצורך) ושופכים את הרוטב על זה. מערבבים בעדינות רבה כדי לוודא שכל הצדדים של טופו מכוסים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד שהרוטב נספג ומעובה. (הערה: כמה crockpots לרוץ חם יותר מאחרים כל כך לבדוק פעם או פעמיים כדי לוודא טופו לא דבק או מתפרק.) בדוק תבלינים ולהוסיף מלח ומיץ לימון נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1
מערבבים טופו ורוטב בצלחת תבשיל משומן. מכסים ואופים ב 350 במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר כיסוי ואופים במשך 15-30 דקות, עד שהרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)