טופו פאדג'מוקה ברים
טופו פאדג'מוקה ברים הוא טבעוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למשקה הזה יש 121 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם יש לכם קמח, אבקת קפה נטולת קפאין מיידית, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קינמון-מוקה פאדג'ברים, עוגת בונדט מוקה פאדג'עם זיגוג פאדג' מוקה, ו מוקה פאדג'פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בעזרת מערבל חשמלי מערבבים טופו עד לקבלת קרם.
מוסיפים שמן, מלח, סוכר, קקאו, קפה ווניל ומערבבים היטב.
כאשר הסוכר הוא מומס לתוך תערובת טופו להסיר את הקערה מן מערבל חשמלי לטאטא בקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שהעוגה מתרחקת מהצד של התבנית. הסורגים ייראו מבריקים, כמעט חסרי תועלת. מגניב במחבת וכאשר מגניב לחתוך לתוך הסורגים באמצעות סכין נקייה, רטובה.