קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות14
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז משמש

טורט אגוזי לוז משמש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי לוז משמש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 14 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, קמח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו אגוז לוז, אגוז לוז, ו אגוז לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. קו שני משומן 9-ב. מחבתות אפייה עגולות בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה שלבו את אגוזי הלוז, הקמח, אבקת האפייה והמלח; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים את החלמונים, המים והווניל עד לקבלת צבע לימון. מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס סוכר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
אגוזי לוזאגוזי לוז
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה קטנה עם מקצף נקי מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים רבע מהחומרים היבשים לתערובת חלמון ביצה. חזור שלוש פעמים. מקפלים פנימה תערובת חלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה גדולה ומצוננת מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
8
לפצל כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
9
מורחים מילוי בין שכבות ומעל דפנות הטורט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מורחים ריבה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבהריבה
11
מקשטים בקצפת, משמשים ואגוזי לוז אם רוצים. אחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)