מתכון זה מכין 16 מנות עם 262 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית ונילן, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו טורט בוטנים שוקולד, טורט חמאת בוטנים שוקולד, ו טורט חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל שני 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם תרסיס בישול; מרפדים בנייר שעווה. מצפים את הנייר בתרסיס בישול ומפזרים קמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה שלבו את החלב, תחליף הביצה, השמן והווניל; מוסיפים לתערובת הקמח. מקציפים 2 דקות. מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
וניל
קמח לכל מטרה
מים
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים למשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
בקערה גדולה, להקציף 1-3 / 4 כוסות חלב ותערובת פודינג במשך 2 דקות; לתת לעמוד 2 דקות או עד רך-סט. בסיר קטן על אש נמוכה מערבבים חמאת בוטנים וחלב שנותר עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים לתוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
תערובת פודינג
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
6
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים מחצית מהמילוי על שכבת העוגה; למעלה עם שכבה שנייה ומילוי שנותר. מצננים במשך שעה 1 או עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
7
לציפוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הסוכר והחלב של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים עד למריחה.