קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט היער השחור

טורט היער השחור
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פלפל טחון גס, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: טורט היער השחור, טורט שוקולד יער שחור, ו שחור יער דובדבן טורט.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר המחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים דובדבנים ומי כוס 1/4 בסיר קטן. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד הנוזל כמעט מתאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים קירש ומרתיחים 1 דקה. עומד בחזרה, בזהירות להצית קירש. כאשר הלהבות שוככות, מערבבים בשימורים. מבשלים עד רתיחה רתיחה ועיבוי, על 3 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קירשהקירשה
5
לטאטא קמח, קקאו, פלפל, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג. ממיסים חמאה ושוקולד מריר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר מהחום; לערבב 1/2 כוס סוכר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, נשאר 1 כוס סוכר, ותמצית וניל בקערה גדולה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. באמצעות מרית, מערבבים בתערובת שוקולד מומס. מקפלים תערובת קמח לתוך הבלילה. מקפלים תערובת דובדבנים ושוקולד צ ' יפס לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עד העליון הוא יבש מעט סדוק ובוחן מוכנס לתוך מרכז בראוני יוצא עם כמה לח (לא רטוב) הבלילה מצורפת, על 55 דקות. בראוני מגניב במחבת על מתלה 15 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר צדדים מחבת ועוגה מגניב לחלוטין. להחליף צדדים של מחבת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
ריבת פירה דובדבן במעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
2
העברה לשקית פלסטיק resealable קטנה.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת, סוכר, ותמצית וניל בקערה בינונית עד חלקה מאוד. צמצם מהירות לנמוך. הכה בmascarpone רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף שמנת והכה רק עד מעורבב עדיין רך (לא overbeat). מיד להפיץ מוס באופן שווה על בראוני.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
חותכים מספיק של 1 בפינה של שקית פלסטיק עם משמר לעשות 1/8 אינץ ' פתיחה. צינור משמר בקווים מקבילים על פני מוס, מרווח 1 אינץ ' זה מזה. החל 1 אינץ ' מ 1 צד, לגרור קצה קיסם על פני קווים בכיוון 1. חזור בכיוון ההפוך, 1 אינץ ' מהשורה הראשונה. המשך, לסירוגין כיוון בכל פעם כדי ליצור דפוס שברון. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
חותכים סביב הצדדים מחבת, ולאחר מכן להסיר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן torte לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריבת דובדבניםריבת דובדבנים85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר4largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקירש (ברנדי דובדבנים ברור)קירש (ברנדי דובדבנים ברור)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת מסקרפונה1/2 כוסות גבינת מסקרפונה0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץמריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצפת מקוררתקצפת מקוררת