קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט חמאת בוטנים עם סרט כחול

טורט חמאת בוטנים עם סרט כחול
טורט חמאת בוטנים בלו-ריבון דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -11 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך הכל 664 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 235 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו בוטנים קלויים בדבש, שוקולד חצי מתוק, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 49% , המנה הזו מוצקה. נסו את סלט צלפים עם סרט זוקיני , פיצה סרט זוקיני וריקוטה , ואת טורט עם קראסט שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים שלוש תבניות אפייה עגולות בקוטר 23 ס"מ; מניחים בצד. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
יוצקים לתבניות מוכנות (התבניות יהיו בעלות מילוי רדוד).
5
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
למילוי, בסיר גדול וכבד, מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וסוכר חום על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 1-2 דקות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מסירים מהאש; מוסיפים את השוקולד וחמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
8
מעבירים לקערה קטנה; מצננים עד שהתערובת מגיעה למרקם נמרח.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
9
להקצפת, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הוניל. מוסיפים בהדרגה 1-1/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. בקערה קטנה, טורפים את השמנת המתוקה ואת יתרת סוכר האבק עד לקבלת תערובת יציבה; מקפלים לתוך תערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
מורחים את המלית בין השכבות. מניחים ציפוי על החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מקשטים בחטיפי סוכריות קצוצים ובוטנים. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך119חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חטיפי סוכריות חמאה כל אחד), קצוצים גסחטיפי סוכריות חמאה כל אחד), קצוצים גס2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר ממתקים, מחולקסוכר ממתקים, מחולק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)313חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה129חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאת בוטנים עבהחמאת בוטנים עבה49חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בוטנים קלויים בדבש, קצוציםבוטנים קלויים בדבש, קצוצים1חתיכות טופי הית' ברגבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ גסשוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית