טורט חמאת בוטנים בלו-ריבון דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -11 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך הכל 664 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 235 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו בוטנים קלויים בדבש, שוקולד חצי מתוק, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 49% , המנה הזו מוצקה. נסו את סלט צלפים עם סרט זוקיני , פיצה סרט זוקיני וריקוטה , ואת טורט עם קראסט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
משמנים שלוש תבניות אפייה עגולות בקוטר 23 ס"מ; מניחים בצד. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים לתבניות מוכנות (התבניות יהיו בעלות מילוי רדוד).
5
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
למילוי, בסיר גדול וכבד, מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וסוכר חום על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 1-2 דקות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מסירים מהאש; מוסיפים את השוקולד וחמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מעבירים לקערה קטנה; מצננים עד שהתערובת מגיעה למרקם נמרח.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להקצפת, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הוניל. מוסיפים בהדרגה 1-1/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. בקערה קטנה, טורפים את השמנת המתוקה ואת יתרת סוכר האבק עד לקבלת תערובת יציבה; מקפלים לתוך תערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מורחים את המלית בין השכבות. מניחים ציפוי על החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מקשטים בחטיפי סוכריות קצוצים ובוטנים. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)