קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט חמאת בוטנים עם סרט כחול

טורט חמאת בוטנים עם סרט כחול
טורט חמאת בוטנים בלו-ריבון דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -11 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך הכל 664 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 235 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו בוטנים קלויים בדבש, שוקולד חצי מתוק, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 49% , המנה הזו מוצקה. נסו את סלט צלפים עם סרט זוקיני , פיצה סרט זוקיני וריקוטה , ואת טורט עם קראסט שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים שלוש תבניות אפייה עגולות בקוטר 23 ס"מ; מניחים בצד. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
3
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים לתבניות מוכנות (התבניות יהיו בעלות מילוי רדוד).
5
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
למילוי, בסיר גדול וכבד, מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וסוכר חום על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 1-2 דקות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
מסירים מהאש; מוסיפים את השוקולד וחמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מעבירים לקערה קטנה; מצננים עד שהתערובת מגיעה למרקם נמרח.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
להקצפת, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הוניל. מוסיפים בהדרגה 1-1/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. בקערה קטנה, טורפים את השמנת המתוקה ואת יתרת סוכר האבק עד לקבלת תערובת יציבה; מקפלים לתוך תערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מורחים את המלית בין השכבות. מניחים ציפוי על החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
11
מקשטים בחטיפי סוכריות קצוצים ובוטנים. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)
שום מולבןשום מולבן