טורט חמאת בוטנים עם סרט כחול
טורט חמאת בוטנים בלו-ריבון דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -11 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך הכל 664 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 235 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו בוטנים קלויים בדבש, שוקולד חצי מתוק, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 49% , המנה הזו מוצקה. נסו את סלט צלפים עם סרט זוקיני , פיצה סרט זוקיני וריקוטה , ואת טורט עם קראסט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים שלוש תבניות אפייה עגולות בקוטר 23 ס"מ; מניחים בצד. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את תמצית הוניל.
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
יוצקים לתבניות מוכנות (התבניות יהיו בעלות מילוי רדוד).
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.
למילוי, בסיר גדול וכבד, מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וסוכר חום על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 1-2 דקות או עד שהסוכר נמס.
מסירים מהאש; מוסיפים את השוקולד וחמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים עד שהתערובת מגיעה למרקם נמרח.
להקצפת, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הוניל. מוסיפים בהדרגה 1-1/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. בקערה קטנה, טורפים את השמנת המתוקה ואת יתרת סוכר האבק עד לקבלת תערובת יציבה; מקפלים לתוך תערובת גבינת השמנת.
מורחים את המלית בין השכבות. מניחים ציפוי על החלק העליון ודפנות העוגה.
מקשטים בחטיפי סוכריות קצוצים ובוטנים. יש לאחסן במקרר.