טורט יוגורט תות
טורט יוגורט תות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלבוני ביצה, תותים, ציפוי וניל מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: טורט יוגורט תות, גבינת יוגורט טורט, ו טורט תות.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שמן וקמח 15x10x1-מחבת אינץ', או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
אופים 21 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים לרוחב עוגה לשלישים.
מניחים שליש על צלחת הגשה שטוחה; להפיץ עם 1/2 כוס של הציפוי. מסדרים חצי מהתותים הפרוסים על ציפוי. חזור עם שליש נוסף של עוגה, 1/2 כוס של הציפוי ותותים שנותרו. למעלה עם שליש הנותרים של עוגה. כפור הצדדים של טורט עם מעיל דק של ציפוי לאטום בפירורים, ואז כפור הצדדים העליון.
מכסים באופן רופף ומקררים לפחות 2 שעות עד הצטננות. לפני ההגשה, מקשטים עם פירות יער ועלי נענע.
חותכים ל-12 פרוסות, חותכים כל פרוסה לחצי. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.