טורט מוס חמוציות
טורט מוס חמוציות דורש סביב 6 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. יש קינוח זה 473 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם סוכר, צבע מזון, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טורט מוס חמוציות, טורט מוס שוקולד, ו טורט מוס משולש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. לעטוף רדיד סביב מחוץ לתחתית בצד של מחבת 10 אינץ ' springform לתפוס טיפות. תרסיס תחתון רק של מחבת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח את כל המרכיבים הבסיסיים למעט שבבי שוקולד עם כפית 50 משיכות; לקפל שבבי שוקולד.
אופים 35 עד 40 דקות או עד הבסיס מתרחק מהצד של פאן; לא overbake. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
בינתיים, מניחים 2 כפות מים בסיר 2 ליטר; מפזרים ג ' לטין על מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך. רוטב חמוציות כפית וסוכר 1/2 כוס מעל ג ' לטין.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים בקליפה כתומה. מגניב בטמפרטורת החדר 20 דקות. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד התערובת מעובה מעט.
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת חמוציות. מקפלים בצבע מזון. תערובת כפית על בסיס בראוני מקורר. כיסוי; להכניס למקרר על 2 שעות או עד סט.
בינתיים, ב 1 1/2-סיר ליטר, לערבב 1/2 כוס סוכר קורנפלור. מערבבים במיץ חמוציות להתרכז.
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה. מגניב 20 דקות בטמפרטורת החדר.
יוצקים רוטב לתוך מיכל resealable קטן. מקררים כ 1 שעה 30 דקות או עד צונן.
כדי לשרת, רוטב כפית על כל מנה של טורט.