עוגיות שיבולת שועל אפרסקים ושמנת
אפרסקים ועוגיות שיבולת שועל שמנת עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסקים ושיבולת שועל שמנת, אפרסקים ושיבולת שועל שמנת, ו אפרסקים אפויים ושיבולת שועל שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F עם המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכרים עד אור ורך. לאט מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב. מוסיפים לאט תערובת קמח, שיבולת שועל, אפרסקים, אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס לבן.
קו 2 מגשי גיליון עם קלף. עם ידיים רטובות לעשות 20 כדורים מהבצק הצבת באופן שווה בין מגשי גיליון. לחץ על בצק עוגיות עם כף היד שלך כדי להפוך מעגל שטוח.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הזהב ועדיין קצת רך במרכז.
הסר מהתנור ולתת לשבת על מגשי גיליון 1 דקה.
הסר מתלי קירור להתקרר לחלוטין.