אם יש לכם אגוזי קשיו, שקדים, סירופ אורז חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: טארט Crème Brûlée קלוי, סקל אגס רך קליפה קרם טארט, ו טארט אגס טבעוני.
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 325° F (160° C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הסוכר, ארוחת שקדים וקמח אורז חום בקערה בינונית. ממיסים את המרגרינה ושופכים אותה פנימה, יחד עם סירופ האורז החום. מערבבים כדי מעיל את כל החומרים יבשים ביסודיות, ולחץ על תערובת זו בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform עגול 9 אינץ'. להביא את הקרום על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת, ולהניח בצד.אם משתמשים בקשיו שלמים, להתחיל על ידי שחיקה אותם במעבד המזון שלך. זה עשוי לקחת 5 עד 10 דקות עבור קשיו להתחיל לשחרר את השמנים הטבעיים שלהם ולהפוך משחה חלקה, אבל לא לעצור קצר, שכן חשוב כי אין גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חום
סירופ אורז חום
אופים או סוכר דק במיוחד
¼ כוס קמח גדושה
קשיו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את חמאת הקשיו הטריה שלך, או גרסה שנקנתה בחנות( זמינה בחנויות מזון טבעיות רבות), לבלנדר או למעבד המזון שלך יחד עם המים, סירופ מייפל ווניל. תהליך לשלב. להחליק את קרם וכתוצאה מכך לתוך הקרום שלך ולהניח בצד again.To core ולפרוס אגסים שלך, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לפרוסות של עובי 1/8 אינץ'. אין צורך לקלף את האגסים, כמו עורות להוסיף טעם נוסף, מרקם וסיבים.לזרוק את הפרוסות עם הסוכר וקינמון, ולסדר אותם על גבי cashew crème שלך.