קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטיה ספרדית

טורטיה ספרדית
טורטייה ספרדית עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה).

הוראות

1
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ומלח. השתמש מרית חסינת חום כדי מעיל תפוחי אדמה עם שמן. כאשר oilbegins לבועה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה הם מכרז אבל לא השחמה, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה ובצל לערימת חום גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים ביצים ומערבבים בעדינות לשלב; לא לשבור את תפוחי אדמה.מסננים שמן לתוך כוס מדידה; למחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום 3 כפות שמורות שמן למדידת כוס במחבת מעל בינוני גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ביצה ומבשלים, ערבוב כל הזמן אבל בעדינותכדי לשמור על תפוחי אדמה שלמים, עד ביצים מתחילות להגדיר(ביצים ייראה מקושקשות), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
7
תערובת מורחים בשכבה זוגית; להפחית את החום בינוני-נמוך.מחממים מטגן גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
קוק טורטייה, מחבת רועד מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק, untileggs כמעט מבושל דרך, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר מחבת כדי ovenand broil עד העליון של טורטיה הוא רק מבושל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר מהתנור. הפוך צלחת גדולה על מחבת. באמצעות כפפות תנור (מחבת ותפוחי אדמה יהיה חם מאוד; השתמש בזהירות), להחזיק צלחת overskillet בתקיפות להעיף, שחרור טורטייה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו לשבת בחדר temperaturefor לפחות 20 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Protos אורגני Tempranillo עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Protos אורגני Tempranillo
Protos אורגני Tempranillo
צבע דובדבן בהיר עם שפה סגולה. טרי, שבו פירות יער שחור ואדום להתמזג יחד עם הערות פיקנטי, קלוי קלוי וקקאו מן ההזדקנות החבית. תחושה חלקה ומשיי מאוד, טאנינים מאוזנים ורכים.