טורטיה ספרדית
טורטייה ספרדית עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה).
הוראות
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ומלח. השתמש מרית חסינת חום כדי מעיל תפוחי אדמה עם שמן. כאשר oilbegins לבועה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה הם מכרז אבל לא השחמה, 20-25 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה ובצל לערימת חום גדולה.
מוסיפים ביצים ומערבבים בעדינות לשלב; לא לשבור את תפוחי אדמה.מסננים שמן לתוך כוס מדידה; למחוק מחבת.
חום 3 כפות שמורות שמן למדידת כוס במחבת מעל בינוני גבוהה.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ביצה ומבשלים, ערבוב כל הזמן אבל בעדינותכדי לשמור על תפוחי אדמה שלמים, עד ביצים מתחילות להגדיר(ביצים ייראה מקושקשות), על 2 דקות.
תערובת מורחים בשכבה זוגית; להפחית את החום בינוני-נמוך.מחממים מטגן גבוה.
קוק טורטייה, מחבת רועד מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק, untileggs כמעט מבושל דרך, כ 12 דקות.
להעביר מחבת כדי ovenand broil עד העליון של טורטיה הוא רק מבושל, על 2 דקות.
הסר מהתנור. הפוך צלחת גדולה על מחבת. באמצעות כפפות תנור (מחבת ותפוחי אדמה יהיה חם מאוד; השתמש בזהירות), להחזיק צלחת overskillet בתקיפות להעיף, שחרור טורטייה על צלחת.
בואו לשבת בחדר temperaturefor לפחות 20 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.