טורקי בישול איטי, בייקון ועוטפת אבוקדו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? טורקיה לבישול איטי, בייקון ועוטפת אבוקדו יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לך טורטיות קמח ישן, פלפלים, רוטב ברביקיו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: טורקי עוטפת קולאר אבוקדו בייקון, עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי, ו עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כמעט פריך.
מוסיפים פרוסות הודו למחבת; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה הוא חום מכל הצדדים.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים תערובת הודו בתנור. למעלה עם רוטב ברביקיו ותערובת תיבול טאקו; מערבבים לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
הסר טורקיה מ cooker; מקום על חיתוך הלוח. השתמש 2 מזלגות כדי לשבור את טורקיה; להחזיר את טורקיה לבישול.
שכבת אבוקדו, חסה, תערובת טורקיה ופלפלים על טורטיות; להתגלגל.