קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

טורקיה Tetrazzini

טורקיה Tetrazzini
טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 427 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם מרק הודו, טורקיה, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה עד לא ממש עשה-אל דנטה על פי הוראות החבילה (זה יסיים בישול בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מסננים, שוטפים ומניחים בצד. בסיר גדול, מחממים חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים שום וקמח במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים פטריות ומלח, ואז מטגנים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
יוצקים את היין ומאפשרים לו לבשל עם הפטריות במשך כמה דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מפזרים קמח, ואז מערבבים את הפטריות עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
יוצקים את המרק ומערבבים, בישול עוד כמה דקות עד roux מתעבה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8
חותכים גבינת שמנת לחתיכות ולהוסיף אותו לסיר. מערבבים אותו כדי להמיס (לא להיות מודאג אם גבינת שמנת נשאר חתיכות קטנות לזמן מה; זה יהיה להמיס בסופו של דבר!)
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את שאריות ההודו, הזיתים, האפונה, הבייקון והגבינות. מערבבים לשלב, הוספת מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודושאריות הודו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים אותו כדי לשלב. להתיז יותר מרק לפי הצורך; אתה רוצה את התערובת יש קצת לחות נוספת שכן הוא יבשל בתנור. אם זה קצת מרקי, זה בסדר!
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
להוסיף עד 2 כוסות יותר של נוזל אם אתה חושב שזה צריך את זה.
12
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה גדולה ומפזרים את החלק העליון עם פירורי פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
אופים ב 350 מעלות f במשך 20 דקות, או עד התבשיל מבעבע והפירורים הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק