טורקיה Tetrazzini
טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 427 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם מרק הודו, טורקיה, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה עד לא ממש עשה-אל דנטה על פי הוראות החבילה (זה יסיים בישול בתנור.)
מסננים, שוטפים ומניחים בצד. בסיר גדול, מחממים חמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום וקמח במשך כמה דקות.
מוסיפים פטריות ומלח, ואז מטגנים עוד כמה דקות.
יוצקים את היין ומאפשרים לו לבשל עם הפטריות במשך כמה דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
מפזרים קמח, ואז מערבבים את הפטריות עוד דקה.
יוצקים את המרק ומערבבים, בישול עוד כמה דקות עד roux מתעבה. להפחית את החום בינוני נמוך.
חותכים גבינת שמנת לחתיכות ולהוסיף אותו לסיר. מערבבים אותו כדי להמיס (לא להיות מודאג אם גבינת שמנת נשאר חתיכות קטנות לזמן מה; זה יהיה להמיס בסופו של דבר!)
מוסיפים את שאריות ההודו, הזיתים, האפונה, הבייקון והגבינות. מערבבים לשלב, הוספת מלח ופלפל לפי הצורך.
מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים אותו כדי לשלב. להתיז יותר מרק לפי הצורך; אתה רוצה את התערובת יש קצת לחות נוספת שכן הוא יבשל בתנור. אם זה קצת מרקי, זה בסדר!
להוסיף עד 2 כוסות יותר של נוזל אם אתה חושב שזה צריך את זה.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה גדולה ומפזרים את החלק העליון עם פירורי פנקו.
אופים ב 350 מעלות f במשך 20 דקות, או עד התבשיל מבעבע והפירורים הם חום זהוב.