טורקיה בורגר פטי נמס
טורקיה בורגר פטי נמס יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל, בצל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו כפול שעועית בורגר פטי נמס, קציצת הודו מיושנת נמסה, ו פטי נמס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מוסיפים את הפנקו, החלב, הביצה, המרווה, הטימין והמלח והפלפל.
שלבו והניחו לשבת כמה דקות.
מוסיפים את תרנגול ההודו ומשלבים היטב. יוצרים קציצות מלבניות (באותו גודל כמו לחם השיפון)
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר למשך 20-30 דקות.
בזמן שהמבורגרים נחים, במחבת מטגן גדולה מחממים 1/4 כוס מהחמאה ו -1 כף שמן קנולה.
מוסיפים בצל ומקפיצים 15 עד 20 דקות או עד שהם מקורמלים יפה. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
באותה מחבת כמו הבצל המוקפץ מוסיפים 3 כפות שמן קנולה והפטריות ומקפיצים 6-8 דקות על אש בינונית גבוהה עד לריכוך. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
מחממים מחבת או מחבת ברזל יצוק לאש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן קנולה ומורחים בצורה אחידה.
מוסיפים את המבורגרים הודו ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד.
מסירים מהאש, מכסים ושומרים על חום.
חממו את לחם השיפון והוסיפו לתבנית, הניחו את הגרוייר על הלחם, ואז הניחו את המבורגרים ההודו על הגבינה, ערמו עם בצל וחתיכת השיפון השנייה, חזרו על כל ארבעת ההמבורגרים. לאחר 2 עד 3 דקות, הופכים את הכריך בזהירות ומשחימים בצד השני.
הסר קרש חיתוך לחתוך באלכסון.
מגישים עם חרדל ופלפלים חריפים.