טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות
טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. . אם יש לכם שמן צמחי, תיבול עוף, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו מלית לחם תירס עם מרווה ופירות יבשים.
הוראות
מחממים את החמאה בסיר 4 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד שהם רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, תיבול עוף ועגבניות בסיר וחום לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את השקדים, אם תרצה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
הסר את החבילה של giblets והצוואר מחלל טורקיה. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש. כפית את תערובת המילוי בקלילות לתוך הצוואר ואת חללי הגוף. מקפלים את העור הרופף על תערובת המילוי. לקשור את הקצוות של מקלות התיפוף יחד.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה.
מברישים את ההודו בשמן. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, לא נוגע העצם.
צלוי ב 325 מעלות F. במשך 3 1/2 שעות או עד המדחום קורא 165 מעלות F., צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת. התחל לבדוק עבור doneness לאחר 3 שעות של זמן קלייה.
תן טורקיה לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.