טורקיה של ראש השנה
טורקיה של השנה החדשה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. אם יש לכם פלפל, בשר חזיר טחון, עגל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. נסו בייגלה לשנה החדשה, מרק ראש השנה, ו פונץ ' ראש השנה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את טורקיה במים קרים, ולייבש את הטפיחה.
מניחים הודו בצלחת רדודה. מערבבים יחד 2 כפות מלח הבא 4 מרכיבים; לשפוך מעל טורקיה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות.
להמיס חמאה במחבת גדולה; להוסיף 1/2 בצל כוס, ו לטגן עד רך.
מוסיפים עגל ונקניק; מבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
הסר קרום מן הלחם, ולהשליך; פירורים לחם.
מערבבים פירורי לחם, חלב וביצה בקערה גדולה; מערבבים בתפוח ו -6 המרכיבים הבאים. מערבבים בתערובת בצל.
הסר את טורקיה מהמקרר, ואת חלל המברשת עם תערובת שמן. כפית מלית לתוך חלל; תרנגול הודו מסבך באמצעות חוט. הרם קצות כנפיים למעלה ושוב לאחור, ולתחוב אותם מתחת לציפור.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, למחבת צלייה גדולה.
מכסים את טורקיה בנייר אלומיניום, ואופים ב 400 במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350, ואופים 2 שעות, צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת.
תהליך שנותר 1 בצל כוס, ורמוט, ודבש בבלנדר עד חלקה.
יוצקים תערובת מעל טורקיה, ואופים 1 יותר שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך הירך טורקיה מגיע 180 ומילוי מגיע 16
Broil (עם דלת תנור חשמלי פתוח חלקית) עד הזהב.