טחון טורקיה Laap
Laap טורקיה הקרקע נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 191 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נענע, שאלוט, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: טחון טורקיה Laap, ארוחת ערב הערב: Laap טורקיה הקרקע, ו הודו טחון או המבורגר חזיר טחון.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט האורז על חום גבוה, רועד המחבת כמה פעמים, עד שהאורז הוא חום זהוב, על 3 דקות.
להעביר את האורז מטחנת תבלינים ולתת מגניב לחלוטין. טוחנים את האורז לאבקה.
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיפים את טורקיה ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר באופן שווה, עד לא נשאר ורוד, על 4 דקות.
מוסיף את המניה ומבשל, ערבוב, עד מבעבע.
הסר מהחום ומערבבים ברוטב הדגים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים במיץ לימון.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז מערבבים את עשב לימון, בצל ירוק, טבעות שאלוט, כוסברה, מנטה, פלפל אדום מרוסק ואבקת אורז.
מסדרים את פרוסות החסה והליים על מגש. כף laap על גבי ומגישים.