טטרציני
טטרציני דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עוף צלוי מעדנייה, פירורי לחם פנקו בסגנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מתכונים דומים: שינקין טטרציני, האם טטרציני, ו שינקין בהיר טטרציני.
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
לבשל ולנקז ספגטי כפי שהורה על החבילה; להפריש.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', חום 2 כפות זית או שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים בצל בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט רך. מערבבים ברוטב בישול, חצי וחצי, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; חום לרתיחה. בזהירות לערבב עוף וספגטי.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה.
מכסים בנייר כסף; אופים 20 דקות. בקערה קטנה, מערבבים חומרי ציפוי; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים חשופה 10 דקות יותר או עד מבעבע סביב הקצוות והמרכז חם.