טיה וטורטליני בטיגון עמוק של דוד
טיאן וטורטליני בטיגון עמוק של דוד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, שמן, פירורי cornflake, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייק העוף המטוגן של דיוויד עם רוטב רדאיי., Shishamo בטיגון עמוק, ו דג מחבת מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
קוק טורטליני על פי הוראות החבילה. לשטוף מתחת למים קרים, ולאפשר להתקרר מעט.
בשקית פלסטיק גדולה לנטילה מחדש, לשלב פירורי לחם, פירורי cornflake, מלח, פלפל, ופטרוזיליה.
מחממים שמן בטיגון עמוק או במחבת עמוקה על חום בינוני. בקבוצות קטנות, טובלים את הטורטליני בביצה, ומניחים בשק הניתן לאגירה. לנער מעיל, ולהניח בצד על צלחת עד השמן חם.
בקבוצות, צ ' יפס עמוק בפירורי לחם tortellini עד חום זהוב.
מגישים עם רוטב עגבניות לטבילה.