קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

טימבאלו

טימבאלו
טימבאלו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קמח, נקניקייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו חצילים Timballo עם Cavatelli (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז נקניק, לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ועלי דפנה ומטוגנים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
בצלבצל
3
מוסיפים גזר, סלרי, מלח ומלח, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
מלחמלח
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze על ידי רותחים, גירוד כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ייןיין
5
מוסיפים עגבניות טהורות וסוכר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. רוטב מגניב ולהשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
סוכרסוכר
1
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן להעביר עם רחפן כדי מסננת לנקז (לא לשטוף), הזמנת מים בסיר לבשל chard. פסטה מגניבה, מורחת בתבנית אפייה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מסננתמסננת
SkimmerSkimmer
סירסיר
1
הוסף chard לסיר ומבשל, חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם skimmer לקערה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
קערהקערה
סירסיר
2
מסננים chard ולוחצים חופנים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
מחממים חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה, ואז מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים ב chard, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 2 כפות Parmigiano, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
צלחת סופל שמן ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף שמן. מכסים את החלק התחתון של צלחת עם שכבה אחת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
מפזרים 1/2 מוצרלה כוס ו 3 כפות פרמזן על פסטה, ואז כפית חצי רוטב בשר בשכבה זוגית על גבינה. מסדרים שליש מהפסטה שנותרה על גבי רוטב בשר בצלחת סופל ומעל לכל עם כל הכריך, ואז שכבה נוספת של פסטה (כמחצית מהשארית).
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר
4
מפזרים שארית גבינות, ואז כפית הנותרים רוטב בשר על גבינות. למעלה עם פסטה שנותרה. (ייתכן שנשאר פסטה.) לכסות את הפסטה עם סיבוב משומן של קלף (צד משומן למטה) ולכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד מבעבע ושיפוד מתכת או סכין דק מוכנס במרכז טימבאלו יוצא חם למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
תנורתנור
סכיןסכין
סירסיר
6
הסר צלחת סופל מאמבט מים ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
הסר רדיד קלף ולהפעיל סכין סביב קצה timballo כדי לשחרר, ואז להפוך מגש מעל צלחת סופל ולהפוך timballo על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
הסר צלחת סופל קלף שנותר.

מרכיבים

397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות במיץ, נאלץ עם מיצים דרך טחנת מזון (1 1/2 כוסות)עגבניות שלמות במיץ, נאלץ עם מיצים דרך טחנת מזון (1 1/2 כוסות)1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה טרי (לא unsalted), לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (scant 1cup)מוצרלה טרי (לא unsalted), לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (scant 1cup)0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר נקניק איטלקי מתוק (הסר תרמילים אם בקישורים)בשר נקניק איטלקי מתוק (הסר תרמילים אם בקישורים)1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקlb שומן חזיר שוויצרי ירוק, גבעולים וצלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסותlb שומן חזיר שוויצרי ירוק, גבעולים וצלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח0(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זיטיזיטי