טימבאלו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קמח, נקניקייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו חצילים Timballo עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז נקניק, לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ועלי דפנה ומטוגנים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
בצל
3
מוסיפים גזר, סלרי, מלח ומלח, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
מלח
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze על ידי רותחים, גירוד כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין
5
מוסיפים עגבניות טהורות וסוכר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. רוטב מגניב ולהשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
רוטב
סוכר
1
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן להעביר עם רחפן כדי מסננת לנקז (לא לשטוף), הזמנת מים בסיר לבשל chard. פסטה מגניבה, מורחת בתבנית אפייה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
Chard שוויצרי
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מסננת
Skimmer
סיר
1
הוסף chard לסיר ומבשל, חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם skimmer לקערה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
קערה
סיר
2
מסננים chard ולוחצים חופנים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
3
מחממים חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
4
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה, ואז מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים ב chard, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 2 כפות Parmigiano, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מוסקט
פלפל
Chard שוויצרי
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
1
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
צלחת סופל שמן ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף שמן. מכסים את החלק התחתון של צלחת עם שכבה אחת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
מפזרים 1/2 מוצרלה כוס ו 3 כפות פרמזן על פסטה, ואז כפית חצי רוטב בשר בשכבה זוגית על גבינה. מסדרים שליש מהפסטה שנותרה על גבי רוטב בשר בצלחת סופל ומעל לכל עם כל הכריך, ואז שכבה נוספת של פסטה (כמחצית מהשארית).
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
גבינה
Chard שוויצרי
פסטה
רוטב
בשר
4
מפזרים שארית גבינות, ואז כפית הנותרים רוטב בשר על גבינות. למעלה עם פסטה שנותרה. (ייתכן שנשאר פסטה.) לכסות את הפסטה עם סיבוב משומן של קלף (צד משומן למטה) ולכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
אופים בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד מבעבע ושיפוד מתכת או סכין דק מוכנס במרכז טימבאלו יוצא חם למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
תנור
סכין
סיר
6
הסר צלחת סופל מאמבט מים ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
הסר רדיד קלף ולהפעיל סכין סביב קצה timballo כדי לשחרר, ואז להפוך מגש מעל צלחת סופל ולהפוך timballo על מגש.