קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טימין-עוף צלוי עם ירקות

טימין-עוף צלוי עם ירקות
טימין-עוף צלוי עם ירקות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, עוף, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: טימין-ירקות צלויים, ירקות קלויים עם טימין, ו לימון ותימין ירקות קלויים עם פסטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 ° F. מקפלים את כנפי העוף על הגב כך הקצוות נוגעים. אולי תהיה מעט התנגדות, אבל ברגע שהם יהיו במצב הזה, הם יישארו. לקשור את הרגליים לזנב עם חוט או להשתמש שיפודים; אם הזנב חסר, לקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת צלייה רדודה, מניחים את העוף עם צד השד כלפי מעלה. הכנס מדחום בשר avenproof כך הקצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. עוף צלוי נחשף 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בעוד העוף צלוי, לקלף את הגזר, וחותכים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
חותכים את הסלרי לחתיכות 1 אינץ'. לשפשף את תפוחי האדמה ביסודיות עם מברשת ירקות או לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ'. מקלפים את הבצלים, וחותכים לפלחי עץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
תוציא את העוף מהתנור. מסדרים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה ובצל סביב העוף. בסיר 1 ליטר, מחממים את החמאה על אש נמוכה רק עד מומסת. (או מניחים את החמאה בקערה קטנה למיקרוגל; מכסים במגבת נייר למיקרוגל ומיקרוגל על 10 עד 20 שניות או עד שנמסו.) מערבבים את הקורנית לתוך החמאה, ולאחר מכן טפטוף על העוף והירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מכסים את העוף והירקות בנייר כסף; צולים 45 עד 60 דקות יותר או עד המדחום קורא 82° וירקות רכים כאשר פירסינג עם מזלג. או לבדוק את doneness על ידי ניענוע הרגליים; אם הם נעים בקלות, העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר את הירקות מהמחבת, ומכסה בנייר כסף כדי לשמור על חם בעת גילוף העוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
8
מניחים עוף, חזה למעלה ועם רגליה לימינך אם אתה ימני או שמאלה אם שמאלי, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
הסר קשרים מהרגליים.