קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טימין-עוף צלוי עם ירקות

טימין-עוף צלוי עם ירקות
טימין-עוף צלוי עם ירקות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, עוף, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: טימין-ירקות צלויים, ירקות קלויים עם טימין, ו לימון ותימין ירקות קלויים עם פסטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 ° F. מקפלים את כנפי העוף על הגב כך הקצוות נוגעים. אולי תהיה מעט התנגדות, אבל ברגע שהם יהיו במצב הזה, הם יישארו. לקשור את הרגליים לזנב עם חוט או להשתמש שיפודים; אם הזנב חסר, לקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
במחבת צלייה רדודה, מניחים את העוף עם צד השד כלפי מעלה. הכנס מדחום בשר avenproof כך הקצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. עוף צלוי נחשף 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
בעוד העוף צלוי, לקלף את הגזר, וחותכים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
חותכים את הסלרי לחתיכות 1 אינץ'. לשפשף את תפוחי האדמה ביסודיות עם מברשת ירקות או לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ'. מקלפים את הבצלים, וחותכים לפלחי עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
תוציא את העוף מהתנור. מסדרים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה ובצל סביב העוף. בסיר 1 ליטר, מחממים את החמאה על אש נמוכה רק עד מומסת. (או מניחים את החמאה בקערה קטנה למיקרוגל; מכסים במגבת נייר למיקרוגל ומיקרוגל על 10 עד 20 שניות או עד שנמסו.) מערבבים את הקורנית לתוך החמאה, ולאחר מכן טפטוף על העוף והירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מכסים את העוף והירקות בנייר כסף; צולים 45 עד 60 דקות יותר או עד המדחום קורא 82° וירקות רכים כאשר פירסינג עם מזלג. או לבדוק את doneness על ידי ניענוע הרגליים; אם הם נעים בקלות, העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר את הירקות מהמחבת, ומכסה בנייר כסף כדי לשמור על חם בעת גילוף העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים עוף, חזה למעלה ועם רגליה לימינך אם אתה ימני או שמאלה אם שמאלי, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
הסר קשרים מהרגליים.